Free and Open Source real time strategy game with a new take on micro-management

Fi:Main Page

From Globulation2

Revision as of 16:40, 22 October 2009 by Kokolihapihvi (talk | contribs) (category)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

English | Français | Deutsch | Español | Italiano | Česky | Română | Русский | Català | Suomi | Japanese | Русский | Chinese

Huomautus: Sivu on pelkästään käännös, joten se ei välttämättä ole yhtä ajan tasalla kuin englanninkielinen versio. Viimeisin muokkauspäivä kannattaa tarkistaa sivun lopusta.
Alpha23-attack.jpg

Globulation 2 on innovatiivinen reaaliaikastrategia (RTS), jonka tavoitteena on vähentää yksittäisten yksiköiden kanssa kikkailua määräämällä yksiköille tehtävät automaattisesti. Vilkaise kuvakaappauksia tai lataa peli kokeilua varten! Glubulation 2 on ilmainen ohjelma, joka on lisensioitu ja julkaistu GNU General Public Licensen mukaan.

Globulation 2 tarjoaa uudenlaisen pelikokemuksen reaaliaikastrategioiden ystäville. Pelaaja voi määrätä valitsemansa määrän yksiköitä monenlaisiin tehtäviin ja yksiköt toteuttavat pyynnön parhaansa mukaan. Tämä tekee suurien joukkojen hallitsemisen helpoksi ja pelaaja voi keskittyä taktikointiin yksiköiden liikuttelun sijaan. Globulation 2 tarjoaa myös tekoälyn, joka mahdollistaa yksinpelin. Peli sisältää skriptauskielen vaihtelevien pelikokemusten tai tutoriaalien luomiseen, sekä sisäänrakennetun karttaeditorin. Globulation 2:ta voi pelata yksinpelinä, lähiverkossa tai internetissä Ysagoon Online Gaming-palvelun (lyhyesti YOG) avulla. -- Globulation 2:n tiimi

Huomautus : Wiki ja foorumit käyttävät samoja käyttäjänimiä ja salasanoja.

Sinä voit auttaa!

Globulation 2 ei ole pelkkää koodia - se tarvitsee kuvia, karttoja, kampanjoita, tutoriaaleja, ääniefektejä ja dokumentaatiota ja käännöksiä hauskemman pelikokemuksen luomiseen. Jos haluat nähdä nimesi tekijöiden listassa, niin hyppää rohkeasti auttamaan!

Pelaaja
Mitä enemmän pelaajia, sitä hauskempaa moninpelissä.
Ohjelmoija
On paljon asioita, joissa tarvitaan avustusta.
Kartta- ja kampanjasuunnittelija
Peli tarvitsee laajan kokoelman laadukkaita karttoja ja uuden, pidemmän ja syvemmän kampanjan.
2D ja 3D-artisti
Tarvitsemme kampanjakohtaisia yksiköitä ja avausvideon.
Äänitaiteilija
Tekee ääniefektejä erilaisia tilanteita varten mm. käveleminen ja hyökkääminen.
Testaaja
Testaamisen avulla löydämme bugeja ja voimme parantaa pelituntumaa.
Dokumentoija
Me toivotamme aina tervetulleeksi ihmiset, jotka voivat dokumentoida peliä.
Kääntäjä
Suomenkielinen (ja muidenkin kielien, jos taitoa löytyy) käännöksen parissa riittää hommaa mm. wikin puolella ja pelin käännöksessäkin riittää viilattavaa ja korjattavaa. Voit ilmoittautua auttamaan suomenkielisen käännöksen kanssa esimerkiksi käyttäjäsivullani tai foorumeilla.

Jos olet kiinnostunut, ensimmäisillä askeleilla voisit lukea foorumeita, liittyä kehittäjien postituslistalle, tulla kehittäjien IRC-kanavalle (#glob2-dev tai #glob2 (OFTC-verkossa) osoitteessa irc.globulation2.org) ja tutkia tätä sivua.

Voit myös auttaa pelkästään kertomalla kavereillesi Globulation 2-pelistä tai ilmoittamalla pelisivustoista, jotka eivät mainitse Globulation 2:ta.

Peliuutisia

25.05.2009 
Pelaajat aloittivat ensimmäisen turnauksen.
25.03.2009 
Beta 4 0.9.4.1 on julkaistu. Tämä korjaa rikkoutuneen Tutoriaali 3:n Beta 4:ssa. Lataussivu.
02.02.2009 
Beta 4 on julkaistu. Uusi julkaisu on saatavilla lataussivulla.
24.04.2008 
Beta 3 on julkaistu. Uusi julkaisu on saatavilla lataussivulla.
23.02.2008 
Beta 2 on julkaistu. Uusi julkaisu on saatavilla lataussivulla.
Lisää uutisia löytyy uutisarkistosta

Yleisiä uutisia

07.04.2008
Lyhyen alhaalla olon jälkeen serveri on taas pystyssä Giszmon ylläpitämänä. Jos kärsit huonosta toimivuudesta, kerro meille asiasta IRC:ssä, postituslistalla, etusivun keskustelusivulla tai foorumeilla.
20.03.2008
Download and Install sivu on tehty alusta asti uudelleen ja kääntämisohjeet on siirretty sivulle Compiling, mikä parantaa sivun käytettävyyttä.
03.03.2008
Globulation 2 oli paikalla http://www.globulation2.org/wiki/images/a/ae/Fosdem08.png-tapahtumassa. Esittely on saatavilla pdf-muodossa täältä. Esittelyvideo puolestaan on ladattavissa täältä.
20.02.2008
Wiki ja foorumit on vihdoinkin saatu ajan tasalle. valitettavasti foorumin salasanoja ei voitu pelastaa, joten sinun täytyy luoda uusi salasana ja Globulation 2:n teemaa ei ole vielä tehty uudelleen.
Vanhempia uutisia on luettavissa uutisarkistossa.